Maak een nieuw Lidl-account aan

Minimaal 6 tekens lang
Minstens 1 letter
Minstens 1 getal

Welkom bij Lidl

Om met je account op onze online shop te laten profiteren van online aanbiedingen van het Lidl concern, bieden wij je de mogelijkheid om deze om te zetten in een ‘My Lidl Account’ (MyLidl). Dit is een wereldwijde login-dienst van de Lidl Stiftung & Co. KG., waarmee je toegang krijgt tot een groot aantal gratis online-diensten van Lidl.

Door “Aanmelden” aan te klikken, verzoek je Lidl Stiftung & Co. KG om jouw bestaande online-shop-registratie over te zetten naar “My Lidl Account” (myLidl).

Ja, ik wil me abonneren op de Nieuwsbrief van Lidl Nederland GmbH - om mij, op basis van een gepersonaliseerd gebruiksprofiel, toegesneden informatie over producten en acties van de partnerbedrijven van Lidl toe te sturen en de mogelijkheid te bieden om aankopen te beoordelen.

Deze toestemming kun je te allen tijde, bijvoorbeeld hier of aan het eind van iedere Nieuwsbrief intrekken. Wanneer je je afmeldt, beschouwen wij je toestemming voor het creëren van een gepersonaliseerd gebruiksprofiel en het toezenden van de daarop gebaseerde Nieuwsbrief als ingetrokken vanaf de datum van afmelding.

Meer informatie vind je in de beschrijving van ons privacybeleid.
Ik bevestig kennisgeving van de privacy policy

Gefeliciteerd ! Uw Lidl-account is aangemaakt

Vergeet niet dat u uw Lidl-account nu kunt gebruiken voor Online-shop Lidl Nederland en de Lidl webshop.