Maak een nieuw Lidl-account aan

Minimaal 6 tekens lang
Minstens 1 letter
Minstens 1 getal

Welkom bij Lidl

Om de gebruiksvriendelijkheid van de Online-shop te verbeteren, gebeurt de registratie vanaf nu via "Mijn Lidl account", de wereldwijde inlogservice van Lidl Stiftung & Co. KG, die je toegang geeft tot verschillende gratis online Lidl diensten.

Door op de knop "Registreren" te klikken, accepteer je de overdracht van het oude account naar een "Mijn Lidl account" (als u al een bestaand Online-shop account heeft).

Ja, ik wil me abonneren op de Nieuwsbrief van Lidl Nederland GmbH - om mij, op basis van een gepersonaliseerd gebruiksprofiel, toegesneden informatie over producten en acties van de partnerbedrijven van Lidl toe te sturen en de mogelijkheid te bieden om aankopen te beoordelen.

Deze toestemming kun je te allen tijde, bijvoorbeeld hier of aan het eind van iedere Nieuwsbrief intrekken. Wanneer je je afmeldt, beschouwen wij je toestemming voor het creƫren van een gepersonaliseerd gebruiksprofiel en het toezenden van de daarop gebaseerde Nieuwsbrief als ingetrokken vanaf de datum van afmelding.

Meer informatie vind je in de beschrijving van ons privacybeleid.
Ik bevestig kennisgeving van de privacy policy

Gefeliciteerd ! Uw Lidl-account is aangemaakt

Vergeet niet dat u uw Lidl-account nu kunt gebruiken voor Online-shop Lidl Nederland en de Lidl webshop.

Account aangemaakt